Kayseri Büyükşehir Belediyesine Teşekkür.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a Teşekkür.

Büyükşehir Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemizin değerli başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi'nin ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda her zaman öncülük etmiştir. Üniversitemizin ikinci büyük kampüsü olan Develi Seyrani Kampüsümüzün çevre düzenlemesi ile peyzaj çalışmalarını da yaparak Seyrani Kampüsünün çehresine ayrı bir güzellik katan Büyükşehir Belediyemize ve Büyükşehir Belediyemizin Sayın Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, yapılan bu çevre düzenlemesinin sürdürülebilirliğinin sağlanmasını üstlenen Develi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cabbar'a ve Develi Belediyemize de teşekkür ediyoruz.

09 Ekim 2020 Cuma