TUR
KAYÜ Anasayfa
2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

05 Ekim 2021 tarihinde saat 12.00’de M. Hidayet Tutum Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimimize; Dekanımız Prof. Dr. Lütfullah CEBECİ, Diyanet İşleri Başkanlığı Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdulkadir KABDAN, Develi İlçe Müftüsü Emin PATAN, Fakültemiz öğretim üyeleri, öğrencileri ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz katıldı.

Oryantasyon Eğitiminde, Develi İlçe Müftüsü Emin PATAN yaptıkları selamlama konuşmasında, yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek öğrencilerimize başarı dileklerinde bulundular.

Dekanımız Prof. Dr. Lütfullah CEBECİ, yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Üniversitemiz, Seyrani Kampüsü, Develi İlçesi ve Fakültemiz hakkında bilgiler vererek, Fakültemiz Akademik ve İdari Personelinin her daim öğrencilerimizin yanında olduğunu belirterek, öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim döneminde başarı dileklerinde bulundular. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail YILDIRIM'ın “Oryantasyon Eğitim Sunumu” sonrasında oryantasyon eğitimi programımız sona erdi.

06 Ekim 2021 Çarşamba