Yıl Sonu Etkinlikleri

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU ETKİNLİKLERİ

Kayseri Üniversitesi Develi İslami İlimler Fakültesi Seyrani Kampüsünde Yıl Sonu Etkinlikleri Düzenlenmiştir.

Dünden Bugüne Filistin, Kudüs, Mescid-i Aksa: 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü düzenlenen etkinlikte fakültemiz öğrencileri Filistin, Kudüs ve Mescid-i Aksa konusunda sunum yapmışlardır. Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte tarihsel süreç detaylı olarak aktarılmış, çeşitli video ve görseller sunulmuştur. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bağımlılıkla Mücadele Konferansı: 17 Mayıs 2022 Salı günü düzenlenen etkinlikte, Dr. Öğr. Üyesi Yasin İpek koordinatörlüğünde fakültemize davet edilen İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Bağımlılıkla Mücadele kapsamında kıymetli bilgiler vermiştir. Soru-cevap şeklinde devam eden etkinlikte öğrencilerin konuyla ilgili merak ettikleri sorulara doyurucu yanıtlar verilmiştir. Koordinatör hocamız Dr. Öğr. Yasin İpek’e ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’ye ziyareti ve sunumu için teşekkür ediyoruz.

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım Dersi Yıl Sonu Sergisi: 17 Mayıs 2022 Salı günü M. Hidayet Tutum Kongre Merkezi girişinde düzenlenen etkinlikte, Dr. Öğr. Üyesi Ümit Harun Akkaya koordinatörlüğünde 3. Sınıf öğrencilerinin dönem boyunca hazırlamış oldukları eğitim-öğretim materyalleri sergilenmiştir. Yoğun katılımın olduğu sergi ziyaretçiler tarafından beğeni ile karşılanmıştır. Koordinatör hocamız Dr. Öğr. Üyesi Ümit Harun Akkaya’ya ve öğrencilerimize özgün ve kıymetli çalışmaları için teşekkür ediyoruz.

Tasavvuf Musikisi Korosu Yıl Sonu Konseri: 17 Mayıs 2022 Salı günü düzenlenen M. Hidayet Tutum Kongre Merkezinde Öğretim Görevlisi Ercihan Ülger Koordinatörlüğünde düzenlenen konserde Tasavvuf Musikisinden güzide örnekler icra edilmiştir. Yoğun katılımın olduğu ve büyük beğeni ile karşılanan konserin hazırlanmasında emeği geçen Ercihan Ülger hocamız ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Konser sonunda Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Zeki Tekin ve Develi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Lütfullah Cebeci tarafından Şef Ercihan Ülger ve koro öğrencilerine teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

18 Mayıs 2022 Çarşamba