2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

FAKÜLTEMİZDE 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

26 Ekim 2022 tarihinde saat 14.00’de M. Hidayet Tutum Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimimize; Dekanımız Prof. Dr. Lütfullah CEBECİ, Fakültemiz öğretim üyeleri ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz katıldı. Dekanımız Prof. Dr. Lütfullah CEBECİ, yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize Üniversitemiz, Seyrani Kampüsü, Develi İlçesi ve Fakültemiz hakkında bilgiler verdi. Fakültemiz Dekanı Akademik ve İdari Personelinin her daim öğrencilerimizin yanında olduğunu belirterek, öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim döneminde başarı dileklerinde bulundu. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail YILDIRIM'ın “Oryantasyon Eğitim Sunumu” sonrasında oryantasyon eğitimi programımız sona erdi.

09 Kasım 2022 Çarşamba