Develi İslami İlimler Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı

01 Şubat 2023 Çarşamba günü Develi İslami İlimler Fakültesi Toplantı Salonunda Develi Kaymakamımız Sayın Mehmet TUNÇ Başkanlığında, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Zeki TEKİN ve Dekanımız Prof. Dr. Lütfullah CEBECİ'nin ev sahipliğinde, Develi Belediye Başkanı Mehmet CABBAR, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Kadir ÖZDOĞAN, Develi İlçe Müftüsü Emin PATAN, İlçe Sağlık Müdürü Fatma ANTEPLİOĞLU, Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı M. Suat KÖYLÜOĞLU, Öksüt Madencilik Anonim Şirketi Dış İlişkiler Müdürü Olgun OTYAKMAZ, Develi Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adem GÜLHAN, Develi Müftü Numan CEBECİ İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muammer Emin SERKAN, Develi Necmiye ve Mustafa Maşlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mesut SÜTÇÜ ve Develi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali ORHAN'ın katılımlarıyla Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

05 Şubat 2023 Pazar