TUR
KAYÜ Anasayfa
FAKÜLTEMİZ İLK MEZUNLARINI VERDİ

DEVELİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNİYET VE ŞED BAĞLAMA TÖRENİ YAPILDI

Seyrani Kampüsü Hidayet Tutum Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenimize Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi Kaymakamı Enes Emircan Buyuran, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zeki Tekin, ERÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Kamil Cihan, Develi Hüseyin Şahin MYO Müdürü Doç.Dr Yılmaz Delice, İl Müftü Vekili Muammer Turan, Talas Belediye Başkanına vekaleten Kültür Müdürü Yaşar Bağıran ile ilçe protokolü, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Lütfullah CEBECİ, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Tören esnasında Fakültemiz Dini Musiki hocamız Öğr. Gör. Ercihan Ülger ve öğrencilerimiz tarafından musiki dinletisi gerçekleştirildi.

Dereceye giren öğrencilerimize Kayseri Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü, İlçe Müftülüğü, Fakültemiz, Seyrani Eğitim Vakfı Başkanlığı, Develili hayırserler tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından mezun olan öğrencilerin kuşakları bağlanarak mezuniyet belgeleri verildi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından mezuniyet töreni sona erdi.

13 Temmuz 2023 Perşembe