TUR
KAYÜ Anasayfa
KAYÜ-DEVELİ SEYRANİ KAMPÜSÜ DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Kayseri Üniversitesi Develi Seyrani Kampüsündeki Fakülteler ve MYO'nun Danışma Kurulu Toplantısı 28 Mayıs 2024 Salı günü Develi Seyrani Kampüsünde Hüseyin Şahin MYO Toplantı salonunda yapıldı.

Danışma Kurulu Toplantısında Belediye Başkanı Adem Şengül, KAYÜ Rektör Yardımcısı ve Sosyal Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, Huseyin Şahin MYO Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Handan Şapcı Selamoglu, Öğretim Görevlisi Sinan Kılıçkaya ve paydaşlarını temsilen İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Gökteke, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Serkan Yıldız, Seyrani Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı M. Suat Köylüoğlu, İlçe Müftüsü Emin Patan, Necmiye Mustafa Maşlak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Arslan, Seyrani Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Nezir Ötegen, Develi Ahmet İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Bülbül, Müftü Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yılmaz Efe katıldılar.

KAYÜ-DEVELİ Seyrani Kampüsü Danışma toplantısında üniversite birimlerinde eğitim- öğretim, araştırma faaliyetleri ve hizmet sunumları öncelikli olmak üzere ilgili birim, bölüm veya programlara çeşitli konularda görüş ve öneriler alındı. Kampüsün daha da gelişmesi ve tanıtım faaliyetlerine hız verilmesi konularında da görüşmeler yapıldı.

03 Haziran 2024 Pazartesi