DEVELİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNİYET VE ŞED BAĞLAMA TÖRENİ YAPILDI

Seyrani Kampüsü Hidayet Tutum Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenimize; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Develi Kaymakamı Yusuf TURAN, Develi Belediye Başkanı Adem ŞENGÜL, Develi Cumhuriyet Başsavcısı İlteriş ALTINBAŞ, Develi Müftüsü Emin PATAN, İlçen Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Muhittin DEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Salif ÖZTÜRK ile ilçe protokolü, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat BIYIKLI, “Son Ders Son Nasihat” konulu konuşmasını yaptı. Ardından Belediye Başkanı Adem ŞENGÜL kısaca “Mezun olan öğrencilerin birer Develi Kültür elçisi” olmalarından bahsetti. Dekanımız Prof. Dr. Lütfullah CEBECİ, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA konuşmasında Kayseri Üniversitesinin emin adımlarla gelişmekte olduğunu belirtti. Katkısı olan herkese teşekkür etti.

Tören esnasında Fakülte Dini Musiki hocası Öğr. Gör. Ercihan ÜLGER ve öğrencilerimiz tarafından musiki dinletisi gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilerimize İlçe Müftülüğü aracılığı ile hayırseverler tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Yapılan protokol konuşmalarının ardından geleneksel şed bağlama töreni icra edilerek öğrencilerin mezuniyet belgeleri verildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından mezuniyet töreni sona erdi.

02 Temmuz 2024 Salı